Kløv

Kløv

TOGO


TOGO-kløven er flaggskipet i Seleverkstedets produksjon av kvalitetsutstyr til hund. Den så dagslyset i 1982, og har siden da, gjennomgått noen forandringer.

Stikklåser


Lokket lukkes og holdes nede av 6 regulerbare stikklåser. Du slipper å stramme låsene hver gang du har åpnet lokket.

 

Regulerbar glideende


En regulerbar glideende som er koblet til en ring på hver side av kløvens bakre del. Dette festet har fast forbindelse til frontens brystreim slik ingen søm ryker om hunden drar litt ekstra hardt.

Ved bruk av glideenden vil ikke kløven bli dratt over til siden når hunden går skeivt i forhold til deg. På grunn av at kroken sklir fra side til side, vil den etter en tids bruk bli slitt. Den kan da tas av og skiftes.


To lommer i lokket


I lokket er det 2 lommer med glidelås. Her kan det legges små lette ting du trenger å ha lett tilgang til.

Polstret brystreim


En enkel regulerbar polstret brystreim gjør at kløven ikke sklir bakover.

 

Bakre bukgjord


TOGO kløvene er utstyrt med en bakre bukgjord som holder kløven på pass på hundens rygg i nedoverbakker og når hunden bøyer hodet for å drikke fra en bekk.


Stikklåser


6 stikklåser holder lokket på kløven stramt. 2 kraftige på hver side og 2 litt mindre bak som hindrer lokket å blåse opp med vind bakfra.

 

Hevereim


Hevereima som går fra veskekant til veskekant  er regulerbar og løfter kløvveskene litt ut fra hundens sider når kløven er tung. Det sparer hunden fra    å slitasjeskader på overarmen og albueleddet.

 

Snølås


Snølåsen lukker hver veske og holder innholdet på plass

 

Strikker


Brystreima og 2 gjorder holder kløven på plass på hundens rygg. Det eneste som sikrer at kløven er balansert og ligger rett er at den er pakket riktig (se veiledning om riktig pakking av kløv).

 

Gjennomgående reim


Den gjennomgående reima forbinder brystreima og glideenden sammen. Dette sikrer at sømmene ikke ryker og at hunden ikke kommer løs.

 

Skinn


Skinnet i fronten og side, tar i mot for slitasjen fra steiner og busker. 1 flaske olje følger med hver kløv slik at du kan holde skinnet mykt.